لیست رتبه بندی بدترین تا بهترین برندهای تلویزیون خانگی دنیا در همین لحظه
معمولا هر کسی علاقه دارد تلویزیون منزلش را از برندی تهیه کند که معروف و باکیفیت باشد. اگر می خواهید بدانید تلویزیونی که در طول شبانه روز روبروی آن می نشینید و برنامه مورد علاقه خود را تماشا می کنید در بین بهترین نمایشگرهای خانگی یا همان تلویزیون ها از لحاظ کیفیت چه جایگاهی دارد در این مطلب از دیجیالیک لیست رتبه بندی بدترین تا بهترین برندهای تلویزیون خانگی دنیا در همین لحظه را برای شما آماده کرده ایم.
اگر از من بپرسند که فلان تلویزیون کیفیت خوبی دارد یا نه؟ من در پاسخ می گویم هیچ تلویزیونی بد نیست. چرا که رقابت در بین تولید کنندگان لوازم خانگی الکترونیکی به حدی بالاست که اگر هم بخواهند نمی توانند جنس بد یا بی کیفیت تولید کنند. اما منطقی ترین سوال این است که بگوییم بهترین تلویزیون را کدام شرکت تولید می کند؟ یعنی کدام برند از لحاظ کیفیت در رده بالاتری از رقیبانش قرار می گیرد. این درست همان چیزی است که می خواهیم درباره آن توضیح دهیم.
واقعا پیشرفت تکنولوژی را باید ستایش کرد. مخصوصا در حوزه فناوری و البته مبحث الان ما یعنی تلویزیون های خانگی. موهبتی که به نسل ما داده شده است محصولات پیشرفته خانگی است. همان طور که می دانید سابقه تولید تلویزیون به ده ها سال پیش باز می گردد. زمانی که این محصولات دارای اندازه صفحه کوچکی بودند و تصاویر را سیاه و سفید نشان می دادند. در آن زمان گزینه های فناوری نرم افزاریِ این نمایشگرهای خانگی بسیار کم بود و حتی اصلا دیجیتالی نبودند.
درست است که برای پدر و مادرهای ما این تلویزیون های آنالوگ سیاه و سفید و گاها به قول معروف، برفکی به عنوان جعبه های جادویی شناخته می شدند، اما آیا شما به عنوان یک بیننده اکنون حاضر هستید برای مشاهده یک شبکه به بالای پشت بام منزلتان بروید و دقایق زیادی را به چرخاندن آنتن مشغول شوید تا بالاخره بتوانید تصویری مخدوش از یک تلویزیون 14 اینچ را مشاهده کنید. من که چنین چیزی را نمی توانم تحمل کنم. خوشبختانه چنین محصولاتی کم کم راهی موزه ها و عتیقه فروشی ها خواهند شد. واقعا باید گفت خدا پدر «ژاپنی ها را بیامرزد.
ژاپنی ها ایده ساخت تلویزیون های رنگی را عملی کردند و با تولید نمایشگرهای رنگی کمک بزرگی به جامعه پخش رسانه تصویری کردند. به هر صورت تا همین بیست سال پیش بود که محصولات ژاپنی کمپانی های صاحب نام سونی و توشیبا یا ناسیونال و فیلیپس با تولید تلویزیون های تخت، نبض بازار را به دست گرفته بودند. یعنی در آن زمان بی رقیب بودند. اما بعدا سامسونگ و پاناسونیک هم وارد میدان رقابت شدند. البته کشور ما هم با ارائه برند پارس یا شهاب نمونه های داخلی را برای علاقه مندان به محصولات وطنی تولید می کرد.
از آن زمان تا همین لحظه ای که مشغول مطالعه این مطلب هستید برندهای سونی، پاناسونیک و سامسونگ در مسیر رقابت با یکدیگر گام برمی دارند که البته جلوتر به این مسئله خواهیم پرداخت که کدامشان قدرت خود را حفظ کرد و کدامیک از این سه رقیب از این رقابت تا حدودی جا ماند. هر چند که این رقابت با حضور بازیکن تازه نفس و قدرتمندی به نام ال جی کره ای به چالش بزرگی کشیده شد.
منظور ما از گفتن این مسائل این است که خواننده بداند ما برند برتر دائمی در حوزه تولید تلویزیون نداشته، نداریم و احتمالا نخواهیم داشت و معمولا هر سال یکی از برندها صدرنشین جدول بهترین برندهای تلویزیون دنیا می شود. این مسئله به جزئیات فنی، کیفیت قطعات و چندین مشخصه مهم دیگر بستگی دارد و اصولا خریداران به این ویژگی ها برای خرید تلویزیون مورد نظرشان توجه می کنند.
در سطحی ترین حالت اندازه نمایشگر، نوع پنل صفحه نمایش مثل LCD یا LED بودن، وضوح تصویر یا همان رزولوشن هایی مثل Full HD یا QHD و 4K همچنین رابط کاربری مثل تلویزیون های معمولی یا هوشمند اندرویدی و چنین مسائلی برای هر خریداری بسیار حائز اهمیت است. مسئله ای که در کشور ما به وفور دیده می شود این است که خیلی از خریداران از روی تخصص و شناخت، خرید نمی کنند و بیشتر به شایعاتی توجه می کنند که واردکنندگان درباره برتر بودن یک تلویزیون به راه می اندازند. با این حال تعداد افرادی که با شناخت قبلی خرید می کنند هم کم نیست.
نظرتان درباره نوآوری چیست؟ من اینگونه تصور می کنم که محصولاتی که در آنها نوآوری بیشتری به کار رفته باشد معمولا ارزش خرید بالایی دارند. محصولاتی که تلویزیون های سامسونگ و ال جی در سال های اخیر وارد بازار کرده اند از لحاظ کیفیت و نوآوری تقریبا برای بسیاری از مخاطبین اثبات شده هستند مخصوصا در بازار کشور ما که شرکت های واسطه گارانتی خدمات خوبی را ارائه می دهند.
در هر صورت در ادامه به لیست رتبه بندی 9 تا بهترین برندهای تلویزیون خانگی دنیا در همین لحظه می پردازیم. فقط فراموش نکنید این لیست، با توجه به بازار جهانی نوشته شده است و بهترین برندهای تلویزیون دنیا را از دید مشتریان جهانی به دست آورده ایم.
فقط قبل از پرداختن به معرفی این محصولات، بهتر است بدانید که برای این لیست از منابع معتبر مقایسه و نظرسنجی جهانی محصولات و از همه مهمتر گزارشات و نتایج سازمان های غیرانتفاعی از بازخورد مشتری ها و رضایت مندی آنها استفاده می کنیم. بنابراین از دل گزارشات این سازمان ها محصولاتی را که عموم مصرف کنندگان از آنها به عنوان بهترین تلویزیون های دنیا رضایت داشته اند بعلاوه تجربه شخصی چندین کارشناس این وبسایت از داشتن محصولات مختلف مورد بررسی قرار دادیم تا به این موارد دست یافتیم.
لیست رتبه بندی بدترین تا بهترین برندهای تلویزیون خانگی دنیا در همین لحظه
9. تلویزیون Philips (فیلیپس)
اگر می خواهید سال های زیادی را با یک تلویزیون هم خانه بمانید توصیه می کنیم به سمت تلویزیون های برند فیلیپس قدم بگذارید. چرا که از لحاظ کیفیت قطعات در زمره بادوام ترین تلویزیون ها قرار می گیرد. همچنین کیفیت تصاویر در مدل های 4k تلویزیون های فیلیپس ستودنی است. اما متاسفانه این برند فروش غیرمنصفانه ای از لحاظ عرضه بین المللی دارد.
مثلا ین برند در ایالات متحده تولید نمی شود و بخش بازرگانی این کمپانی تمرکز فروش را بیشتر بر اروپای مرکزی و بخش هایی از آسیا گذاشته است. همین مسئله باعث می شود که از لحاظ فروش از رقبای خود مثل سونی و ال جی یا سامسونگ عقب بیفتد. با این حال تلویزیون های این برند همچنان از لحاظ کیفیت محصولات می توانند مشتریان خود را با ارائه محصولات زیبا و کارآمد راضی نگه دارند.
فیلیپس حتی در مدل بالاترین محصولات خود از قیمت های فوق رقابتی و نسبتاً پایین استفاده می کند. همچنین تمام فناوری های روز و مدل های مختلف مثل OLED و QLED یا دالبی ویژن را پشتیبانی می کند. با این وجود ضعف های فنی این تلویزیون به نرم افزار و رابط کاربری مدل های اندروید آن باز می گردد. چرا که به نسبت رقبایش از فناوری های نرم افزاری کمتری بهره می برد. ضمن اینکه گزارش هایی از هنگ کردن و ری استارت شدن در تلویزیون های اندرویدی این شرکت در چند سال گذشته دریافت شده است.
همچنین این مدل ها دارای نرخ فریم غیرپایداری هستند که البته با تغییر تنظیمات رابط کاربری به حالت ایده آل می رسد. با این حال مدل هایی با سیستم عامل خوب این شرکت که Roku os نام دارند از عالی ترین تلویزیون ها در بازار جهانی هستند که از لحاظ قدرت قادر به رقابت با محصولاتی از شرکت های رقیب است که دارای سیستم عامل های اختصاصی غیر اندروید هستند.
یکی از مهمترین ویژگی های تلویزیون های فیلیپس استفاده از Ambilight است. با این فناوری و توسط ال ای دی های رنگی نور را به دیواره های کنار نمایشگر این محصول تابیده می شود تا تصویر بزرگتر و جذاب تر از برخی از رقبا از جمله ال جی به نظر برسد و این برتری در نمایش تصویر است که به بزرگ تر به نظر می رسد.
هر چند که این برند در تولید تلویزیون های هوشمند LED با وضوح فول اچ دی بسیار باکیفیت و ایده آل عمل کرده است اما به طور کلی از آنجایی که ضعف های وارده به تلویزیون های اندروید فیلیپس در این سطح از محصولات رقیب کمتر دیده شده است قبل از خرید تلویزیون های این برند می توانید محصولاتی از مدل های رقیب را هم تست کنید. این تلویزیون هلندی از لحاظ رضایت مشتری با کسب امتیاز 2 از 10 در رده آخر بهترین برندهای تلویزیون قرار دارد.
8. تلویزیون JVC (جی وی سی)
خیلی از افراد مخصوصا کسانی که سن بیشتری دارند با برند JVC آشنایی دارند. برندی که تولید کننده بسیاری از لوازم الکترونیکی مثل تلویزیون و سیستم های صوتی خانگی و پخش کننده خودرو می باشد که از سال 2008 با برند Kenwood ادغام شد. جی وی سی یکی از قدیمی ترین و معروف ترین سازندگان تلویزیون است. اما سالهاست که قصد رقابت با غول های تولید کننده تلویزیون را ندارد و در یک موقعیت خاص قرار گرفته است.
این مسائل باعث می شود که برای رقابت ایده خاصی نداشته باشد و سهام زیادی در حد یک کمپانی معتبر ارائه ندهد. ایم برند با این که اعتبار کمی هم در بازار ندارد اما دلیل موجهی برای داشتن برتری نسبت به همتایان خود ندارد. البته حسن ویژه تلویزیون های جی وی سی قیمت معقول آن است. هر چند که در گذشته بارها از شرکت صاحب نامی مثل ال جی پیشی گرفته است اما در سال های اخیر از رسیدن به چنین هدفی بازمانده است.
یکی از مهمترین مقاصد فروش محصولات این شرکت، استرالیاست. در حالی که از لحاظ منطقی باید نظم اصولی در تعداد عرضه جهانی داشته باشد درست مثل محصولات فیلیپس ناهماهنگی در توزیع جهانی از مهمترین دلایل فروش پایین این برند نسبت به رقبایش می باشد. با این حال JVC تلویزیون های مقرون به صرفه ای تولید می کند. از لحاظ وضوح تصویر و تراکم پیکسل بالا نمی توان ایرادی به این محصولات وارد کرد. این در حالیست که از دوام بالایی هم برخوردار است و می توان از آن به عنوان یکی از بهترین تلویزیون های دنیا نام برد.
سوال اینجاست که همتایان این برند یعنی سونی چه جایگاهی در حال حاضر در برابرش دارد؟ مسلما یک اختلاف کیفی چشمگیر بین محصولات این دو کمپانی وجود دارد. در گذشته کیفیت، وضوح و کنتراست تلویزیون های این دو برند رقابت نزدیکی داشتند. با این حال سونی با سرعت چندین برابر از این رقیب قدیمی روز به روز فاصله بیشتری گرفت و در حال حاضر جی وی سی فقط مشتریان وفادار خود را دارد.
به طور کلی ناهماهنگی در فروش جهانی و تولید محدود مدل های مختلف در کنار خدمات پس از فروش ضعیف باعث شده است که تلویزیون های JVC طبق آمار فقط موفق به دریافت رتبه 2.5 از 10 از لحاظ رضایت مشتری شوند یعنی در حقیقت دریافت همین نمره هم به دلایلی مثل عملکرد فنی مثبت در عملکرد قطعات استفاده شده و استفاده از جدیدترین فناوری های روز دنیا در برخی از مدل های گرانقیمت این برند است.
7. تلویزیون Panasonic (پاناسونیک)
تقریبا اکثر مردم با برند معروف لوازم صوتی و تصویری پاناسونیک آشنایی دارند و می دانند که یک برند خیلی معتبر است. پاناسونیک به عنوان یک تولید کننده تلویزیون های باکیفیت شناخته می شود. این تلویزیون ها را می توان از لحاظ فناوری ها و ویژگی های برتر صوتی در رده بهترین های این صنعت دانست. حتی رنگ های چشم نواز به کار رفته در محصولات این برند آن را از سایر هماتاینش متفاوت می کند و دوستداران تماشای فیلم های سینمایی باکیفیت را مجذوب خود می کند. حتی پردازنده قدرتمند این تلویزیون ها یعنی HCX Pro حرف های زیادی برای گفتن دارد.
فناوری های روز دنیا و قابلیت های ویژه این تلویزیون ها را می توان حتی در محصولات میان رده Panasonic به وضوح مشاهده کرد. از برترین این ویژگی ها می توان به پشتیبانی از HDR10+ یا دالبی ویژن داینامیک و قابلیت HLG اشاره کرد. از لحاظ صوتی هم که با پشتیبانی از صدای سینمایی Dolby Atoms و قدرت صدای DTS:X ویژگی های یک سیستم پخش رسانه صوتی قدرتمند را دارد که این یکی از برترین و مثبت ترین ویژگی های این تلویزیون است.
محصولی با چنین پردازنده و قابلیت هایی چرا در این رده از لیست ما قرار می گیرد در حالیکه از لحاظ کیفیت می توان این محصول را جزء چهار برند برتر تلویزیون در دنیا دانست. در پاسخ باید بگوییم که اولا اینکه به طور کلی وزن تلویزیون های پاناسونیک تا حدودی از سایر رقبایش بیشتر است. به طوری که برای جاگذاری آن بر روی پایه به دو تا سه نفر نیاز است.
این در حالیست که همتایان ال ای دی دار دارای وزن های به مراتب سبک تری هستند. دومین ویژگی منفی این برند همچون برندهای قبلی به توزیع غیر منصفانه جهانی باز می گردد. مثلا از سال 2016 در آمریکای شمالی و به تازگی در استرالیا تولید خود را قطع کرده است. این باعث کمیاب بودن و محدویت تنوع این برند در جهان شده است . حتی اگر از نبود پایگاه قدرتمند این تلویزیون در آمریکای شمالی یا برخی دیگر از نقاط جهان چشم پوشی کنیم موارد منفی دیگری هم وجود دارد که باعث کم شدن رضایت مندی مشتری از این محصول شده است.
مثلا از لحاظ نرم افزاری، برای نصب و فعال سازی برنامه ها انتخاب زیادی نخواهید داشت و در این گزینه هم پاناسونیک کمی فعالیتش را محدود کرده است، در حالی که رقبایش دارای تنوع برنامه زیادی در نرم افزار خود هستند. حتی برخی از برنامه ها مثل مرورگر فایرفاکس هم همکاریش را با این محصول قطع کرده است.
اما به نظر می رسد بزرگ ترین ایرادی که می توان به تلویزیون های پاناسونیک گرفت این است که کیفیت آنها بستگی به مکان فروش این تلویزیون دارد. یعنی برای هر بخش از دنیا و بسته به نیازهای آنان سفارش کیفی خاصی را بر روی این برند بهینه می کنند. این باعث شده است که قیمت های محصولات این برند برای خریدار تعجب آور باشد.
6. تلویزیون Toshiba (توشیبا)
در گذشته Toshiba یکی از معروف ترین و محبوب ترین برندهای تلویزیون بود اما سالهای زیادیست که این برند محبوبیت خود را در بین خریداران تا حدودی از دست داده است. شاید این از دست دادن شهرت را بتوان با فروش امتیاز این برند به کمپانی چینی Hisense مرتبط دانست.
مدت زیادی است که این شرکت معروف از توکیوی ژاپن سفر کرده و در اختیار سازندگان تایوانی قرار گرفته است و پس از آن توسط سازندگان چینی Hisense خریداری شده. یعنی اینکه توشیبا مورد نظارت کیفی هایسنز قرار گرفته است. با این حال بخش اصلی کمپانی توشیبا هنوز تا حدودی به طور سفارشی و مستقل فعالیت می کند.
مهمترین دلیل ارزشمند بودن این محصول را می توان قیمت بسیار منصفانه آن دانست که همواره با محصولات ارزان قیمتی مثل TCL و Amazon قابل رقابت است. حتی کمتر برندی توانایی رقابت با قیمت منصفانه توشیبا را دارد. اما با اینکه این برند دارای اصالت و گذشته ای درخشان است در حال حاضر توانایی رقابت در زمینه کیفیت و فناوری را با برندهای بزرگ دنیا ندارد. این در حلیست که از لحاظ ظاهری این شرکت شیک ترین و جذاب ترین تلویزیون های دنیا را تولید می کند.
چیزی که توشیبا را ارزشمند می کند برخی از ویژگی های گیمینگ این محصول است. ارزشمند بودنِ آن برای کسانی که از کنسول های بازی استفاده می کنند غیر قابل انکار است. این تلویزیون دارای یکی از معدود نمایشگرهایی است که از طریق سوکت HDMI 2.1 تقویت می شود و با داشتن درگاه های زیاد و نرخ تاخیر کم می تواند یک انتخاب ایده آل برای علاقه مندان به بازی باشد. با این حال هنوز هم تولیدات این شرکت برای رقابت با برندهای بزرگ سرگرمی خانگی فاصله خود را حفظ کرده است.
اگر بخواهیم یک قیاس کلی از این تلویزیون با بزرگان این صنعت داشته باشیم باید به رقابتی بودن این تلویزیون در زمینه روشنایی بالا و زمان پاسخ دهی سریع و همچنین بازتاب نور خیلی کم نمایشگر و صدای فراگیر اشاره کرد. این در حالیست که برندی مثل ال جی و سامسونگ یا سونی در زمینه دقت رنگ عملکرد بهتری دارند، لرزش کمتری دارند و از فناوری های نرم افزاری خیلی بهتری پشتیبانی می کنند.
تلویزیون های توشیبا با تخفیفات خوب و برخی از قابلیت های خاص موفق به دریافت نمره 3.5 در گزارشات رضایت مشتری و 3.6 از پنج ستاره در بررسی های شرکت Glassdoor شده اند و در لیست ما جایگاه میانه را به خود اختصاص داده اند و از ارزشمندترین برندهای تلویزیون هستند
5. تلویزیون Vizio (وایزیو)
با اینکه Vizio در دنیا یک برند معروف است اما در کشور ما از شهرت کمی برخوردار است. این برند برای خریداران با انواع بودجه محصولات به صرفه ای را تولید می کند. همچنین برای کسانی که به ولخرجی کردن علاقه زیادی نشان می دهند هم گزینه هایی را آماده فروش کرده است. گزینه هایی که در کمترین حالت عملکرد بهتری در بیشتر زمینه ها نسبت به مواردی که تا کنون نام برده ایم دارند.
در حالیکه این شرکت با دفتر اصلی خود در کالیفرنیا نام خود را گسترش می دهد اما با انعقاد قراردادهای رسمی با شرکت های مونتاژ ODM محصولات خود را در سه کشور ویتنام، چین و مکزیک مونتاژ می کند. همچنین به طور کلی 8 شرکت مشغول فعالیت در زمینه تولید تلویزیون های این برند هستند. سهام Vizio در بورس آمریکا مورد خرید و فروش قرار می گیرد.
با در نظر گرفتن موارد فنی و کیفی این تلویزیون نسبت به عملکردش قیمت مناسبی دارد. در سال 2024 این تلویزیون توسط RTINGS.COM در مقام قیاس با محصولات ال جی قرار گرفت و نتیجه، برتری قاطع برند ال جی در بخش های مختلف شد به غیر از قیمت که در آن مثل همیشه وایزیو در محصولات برابر، قیمت کمتری نسبت به نماینده ال جی داشت. در مقابل، سامسونگ هم دارای برتری در ویژگی های گیمینگ مثل مدیریت بهتر حرکت است با این حال تلویزیون سامسونگ دارای تصاویر درخشان تر و مشکلات کلی کمتری می باشد.
تلویزیون های VIZIO دارای صدای واضح و تصاویر پویایی هستند و به عنوان محصول خانگی برای تماشای انواع محتوای تصویری عملکرد بسیار خوبی دارند. ضمن اینکه با در نظر گرفتن ویژگی وضوح بالا که مهمترین معیار خریداران است، این برند در این زمینه فوق العاده عمل می کند. کلا این کمپانی تلویزیون های ایده آل و بسیار مقرون به صرفه ای را تولید می کند.
مدل های پرچم دار این برند در ایالات متحده بیشترین طرفدار را دارند و مشتریان با تنوع بالایی در زمان خرید این محصولات روبرو هستند. با در نظر گرفتن قابلیت VRR و نرخ بروزرسانی 120 هرتزی و دارا بودن نرم افزارهای متنوع محصولات وایزیو با اندازه های 65 اینچ به بالا، نمی توان عملکرد کم نقص و بسیار ایده آل این محصول را انکار کرد. اما این برند هم مثل پاناسونیک دارای مشکلاتی است که نمی توان آنها را نادیده گرفت.
با وجود خوش قیمت بودن محصولات وایزیو نمی توان نظر مثبتی درباره کامل بودن کلی این تلویزیون داد. نه تنها پیدا کردن محصولات این برند دشوار است بلکه گزارشات قابل توجهی از کیفیت پایین ساخت در برخی از مدل ها و عدم دوام آن در طولانی مدت از جانب خریداران رسیده و ثبت شده است. همچنین رابط کاربری آن گیج کننده است و به سختی می توان به آن عادت کرد. با این حال به دلیل قیمت خیلی خوب این برند در زمینه محصولات اولد و اخذ امتیاز 3.5 از رضایتمندی مشتریان باید به خرید آن فکر کرد.
4. تلویزیون TCL (تی سی ال)
احتمالا نام این برند را شنیده اید. برندی که خیلی سریع رشد کرد و همچنان در حال گسترش مرزهای فروش جهانی است. به طوری که 10 درصد از فروش جهانی تلویزیون های هوشمند را تصاحب کرده است. این تلویزیون پرطرفدار دارای طیف وسیعی از فناوری های روز دنیا است که مخاطبین خانگی و گیمرها به آنها علاقه مند هستند. این محصول دارای رقابت تنگاتنگی با برندهای بزرگ دنیاست.
این تلویزیون چینی از لحاظ قیمت همچون توشیبا دارای نمونه های ارزان قیمت اما ارزشمندی است. نمی توان درباره منصفانه بودن قیمت تلویزیون تی سی ال نظر منفی داد. شاید برای پایین آوردن قیمت، کمی از قدرت پردازش و کیفیت تصویر در محصولات میان رده بکاهد اما این اطمینان را داشته باشید که به سختی به چشم خواهد آمد.
با اینکه فعالیت این کمپانی برای استفاده خانگی مردم چین می باشد اما گستره این برند در محصولات سری 5 و 6 به ایالات متحده کشیده شده است و در رنج قیمت خود یکی از بهترین و کم نقص ترین تلویزیون های بازار است. اگر از تلویزیون های هوشمند دارای پلتفرم Roku در محصولات TCL استفاده کنید با تعداد زیادی از گزینه های سرگرمی و نرم افزاری روبرو خواهید شد که می توان به راحتی با آنان ارتباط برقرار کرد.
مدل های 8K تی سی ال تصاویر بسیار درخشانی را ارائه می دهد. استفاده از این تلویزیون جدای از چین و ایالات متحده در سایر نقاط اروپا با حضور مدل های QLED سری C در حال افزایش است. این برند تاکید ویژه ای بر فناوری تصویر جدید mini-QLED دارد و معمولا چنین مدل هایی نسبت به مدل های قدیمی تر دارای اندازه کوچکتر و جمع و جورتری هستند.
در چنین محصولاتی به طور پیشفرض اندازه تصویر فدای کیفیت شده است و مخاطب می تواند یک کیفیت فوق العاده تصویر را در ابعادی محدود تر نظاره گر باشد. البته سایزهای بزرگ تر هم وجود دارد که قیمت آنها به مراتب بالاتر است. تی سی ال در نمونه های mini-QLED از فناوری های برتر مثل HDR10 و Dolby Vision بهره می برد.
به طور کلی محصولات TCL از ارزش بالایی برخوردار هستند. چرا که همانطور که گفتیم خوش قیمت هستند و میتوانید با بودجه کمتر از چیزی که فکرش را می کنید صاحب تلویزیونی شوید که پا به پای مدل های بزرگی مثل ال جی و سامسونگ رقابت می کند. هر چند که مدل هایی هم وجود دارند که دارای ضعف هستند اما اکثر محصولات این برند دارای کیفیت تصویر بسیار خوب و قابلیت هایی جذابی هستند.
عملکرد قابل تحسین TCL باعث بالارفتن رتبه این برند در بین بهترین تلویزیون های دنیا شده است. اما به دلیل پاره ای از موارد منفی، توانایی قرار گرفتن در بین سه برند تلویزیون برتر دنیا را ندارد. مواردی همچون ضعف در پشتیبانی و بی نظمی در محصول بسته بندی شده که باعث عدم هماهنگی با محصول خارج از جعبه تلویزیون شده است. این بی نظمی و عدم کنترل کیفی باعث شده است که چندین مشتری با پیکسل های سوخته در پنل نمایشگر مواجه شوند. ضمن اینکه خدمات پس از فروش با پاسخگویی سطحی باعث نارضایتی و ناامیدی برخی مشتریان ار TCL شده اند.
چنین مسائلی تنها از نظارت ناکافی بر روی کنترل کیفیت به وجود می آید و اگر تعداد چنین گزارشاتی بالاتر از حد ممکن برود قطعا رتبه رضایتمندی مشتریان از این محصول حتی پایین تر از بدترین تلویزیون ها می آید. اما در حال حاضر خریداران و مخاطبین سیستم عامل های اندروید و ROKU رضایت نسبتا بالایی از آن داشته اند تا جایی که امتیاز 4.5 را به ارزشمند بودن تی سی ال داده اند.
3. تلویزیون LG (ال جی)
به سه برند برتر تلویزیون دنیا که می رسیم همه چیز تغییر می کند. معایب و نقاط ضعف به کمترین حد ممکن می رسد و متمرکز به مزایای این محصولات می شویم. در رتبه سوم از این سه برند برتر از تلویزیون ال جی نام می بریم که نه تنها در کشور ما بلکه در کل دنیا با نام این محصول کره ای (کره جنوبی) اصیل آشنا هستند. تلویزیونی که 60 درصد فروش محصول OLED دنیا را در اختیار دارد.
علت این فروش کم نظیر این است که LG در زمینه محصولات OLED عالی عمل کرده است و این تلویزیون ها تصاویر خیره کننده ای را ارائه می دهند. می توان با قاطعیت گفت مدل های OLED ال جی بهتر از سونی و سامسونگ است. این در حالیست که محصولات LED این کمپانی با اینکه عملکرد سطح بالایی دارند اما نمی توان برتری خاصی درون آنها به نسبت رقبای اصلیشان مشاهده کرد. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که برای نخریدن همان مدل های OLED هم دلایل کافی برای برخی از حرفه ای ها وجود دارد.
مواد بسیار خوبی که LG در خط تولید تلویزیون های خود استفاده می کند باعث دوام بالا و عمر طولانی محصولات این برند شده است. حالات مختلف تصویر که در تلویزیون های این کمپانی به کار رفته است استفاده از آن را برای همه مخاطبینِ محتوای تصویری، ایده آل می کند. مخصوصا گیمرها که می توانند از رزولوشن های بالای تصویر، کنتراست بسیار بالا، رنگ مشکی با عمق زیاد یا خیلی زیاد، نرخ نوسازی بالا، تاخیر کم و بسیاری دیگر از موارد مورد نیاز گیمرها برای تجربه گیمینگ بهتر استفاده کنند.
این تلویزیون همواره از از آخرین تکنولوژی ها در محصولاتش بهره می برد و این در حالیست که خود این شرکت هم خالق برخی از فناوری هاست. از لحاظ زیبایی شناسی زیباترین و خاص ترین محصولات را ارائه می دهد و اگر سری به بازار بزنید متوجه خواهید شد که در محصولات جدیدش سنگ تمام گذاشته است. تلویزیون های این برند دارای یک کنترل جادویی خوش دست با عملکردی میانبری و بسیار ساده هستند که توسط آن مثل موس کامپیوتر قابلیت ورود و خروج تنها با یک کلیک را خواهید داشت. با این حال می توانید از همان کنترل معمولی استفاده کنید.
همچنین کاربران خانگی هم ضمن استفاده های مالتی مدیای صوتی و تصویری می توانند از سیستم عامل webOS و برنامه های بسیار متنوع در کنار اشتراکات کاربری استفاده لازم را ببرند. البته LG مثل SAMSUNG از فناوری HDR10+ بهره مند نیست اما در محصولات بالارده خود از Dolby Vision و Dolby Atoms استفاده می کند. بنابراین در نهایت بهتر است که تکرار کنیم که ال جی بهترین تلویزیون های OLED جهان را در حال حاضر تولید می کند و مهمتر از همه اینکه از لحاظ قیمت، نیازی نیست برای خرید این برند به اندازه سامسونگ و سونی بودجه در نظر بگیرید.
در کنار تمام این ویژگی های مثبت، باید خدمات پشتیبانی و پس از فروش این شرکت را تحسین کرد که یکی از برگ های برنده برای فروش بالای محصولات ال جی و البته دادن امتیاز 5.5 توسط خریداران این محصول است که نشان از رضایتمندی بالای آنان می باشد.
2. تلویزیون Sony (سونی)
سونی هم یکی از بهترین تلویزیون های خانگی با اصالت است و قدمت خیلی بیشتری نسبت به ال جی و سامسونگ دارد. این تلویزیون فوق العاده از زیباترین کیفیت در محتوای بصری استفاده می کند. رنگ هایی که که از پنل های تلویزون های سونی نمایان می شود فوق العاده چشم نواز و با دقت بالا هستند و این مسئله مهمترین عامل شهرت و ماندگاری محصولات سونی در طی ده ها سال شده است.
تنها شرکتی که در ژاپن بی رقیب است و غرق در صنعت و نوآوری می باشد شرکت سونی است. سازندگان سونی مدل براویای این برند را در ژاپن و اسلواکی و همچنین یکی از مهمترین کشورهای تولید کننده تلویزیون یعنی مکزیک البته برای مناطق خود تولید می کنند. متخصصین این شرکت برای تولید BRAVIA از هوش شناختی انسان بهره می برند. با بالابردن عمق شناخت سرگرمی های انسانی در خانه و تجزیه و تحلیل و موشکافی رفتار انسانی یکی از دلچسب ترین تجربه های مشاهده را به مشتری تقدیم می کنند.
این تلویزیون به لطف داشتن یکی از گسترده ترین طیف های فناوری و تنظیمات خاص به عنوان یکی از پیشرفته ترین و کارآمدترین تلویزیون های هوشمند جدید در بین 3 برند برتر تلویزیون در کل دنیا قرار دارد. ضمن اینکه به دلیل داشتن کادر مهندسین حرفه ای و نخبه ترین افراد همواره جایگاه خود را حفظ کرده است. صرف نظر از پنل های OLED این برند که جزء سه پنل برتر اولد از لحاظ دقت رنگ و حرکت های نرم ورزشی محسوب می شود این تلویزیون در مدل های LED بهترین عملکرد را در بین تمام محصولات دارد.
حتی LCD های ساخت سونی که متعلق به حدود یک دهه پیش هستند هم در شرایط کنونی تصاویر فوق العاده ای را با رنگ های چشم نواز ارائه می دهند. این برند بهترین گزینه برای دارندگان کنسول پلی استیشن است. چرا که بهترین تصویری را که می توان از از بازی های کنسول سونی دریافت کرد در نمایشگر انحصاری شرکت مشاهده می شود و همین مسئله نشان دهنده کیفیت بالای تلویزیون برند سونی است. باید گفت که سونی بادوام ترین تلویزیون در بین همه برندهای موجود است.
با در نظر گرفتن فناوری Sony Music که یکی از قابلیت های هیجان انگیز تلویزیون های سونی است باید انتظار زیادی از قابلیت های صوتی این تلویزیون داشته باشیم. ضمن اینکه محصولات جدید سونی با دارا بودن قابلیت Acoustic Surface Audio+ یک صدای فراگیر با تکنولوژی پخش پیشرفته را ارائه می دهند. به طوری که مخاطب می تواند صدای مدیای در حال پخش و باس ووفرها را از پنل اصلی تلویزیون دریافت کند و این قابلیت انحصاری و جذاب سونی است که صدا را از بلندگوهای پایین یا بالا پخش نمی کند.
این طور که مشخص است تنها مسئله جدی که از خرید این محصول توسط مشتری جلوگیری می کند اختلاف قیمت بالای آن با مدل های سامسونگ و مخصوصا ال جی است. چرا که خیلی از مشتریان ترجیح می دهند برای داشتن چنین کیفیت و قابلیت هایی به سمت برندهای ارزان تر بروند. با این حال خریداران سونی با توجه به دوام و کیفیت و پشتیبانی این محصولات با دادن امتیاز 5.5 رضایت خود را از این محصول اعلام کرده اند.
1. تلویزیون Samsung (سامسونگ)
پرفروش ترین و موفق ترین کمپانی تولید کننده تلویزیون در جهان سامسونگ است و به دلایلی پایگاه بزرگی از طرفداران و خریداران در مدل های گران قیمت و قیمت های پایه را دارد. خیلی از دارندگان تلفن های همراه سامسونگ برای بهره مند شدن از همه قابلیت های جفت سازی آن با تلویزیون هم نام خود، اقدام به خرید این محصول می کنند. این در حالی است که دلایل زیادی برای خرید محصولات سامسونگ وجود دارد.
به استثنای کنسول بازی سونی تقریبا می توان گفت اکثر گیمرها و دارندگان کنسول های بازی تلویزیون سامسونگ را برای لذت بردن از بهترین تجربه خود انتخاب می کنند. این شرکت کره ای طیف گسترده ای از مدل ها را برای هر سلیقه ای و هر بودجه ای تولید می کند. همچنین تلویزیون های LCD سامسونگ از گذشته حامیان زیادی را به همراه داشت و با مدل های LED دارای قیمت متوسط توانست برتری قابل توجهی را نسبت به سایر برندها از خود نشان دهد. البته در تولیدات ال ای دی می توان ال جی را بزرگترین و اصلی ترین رقیب سامسونگ دانست.
این شرکت در مدل های جدید خود که از تکنولوژی پنل های فوق العاده با کیفیت QLED بهره می برند تصاویر خیره کننده ای را ثبت می کند که بیننده را مجذوب خود می کند. توانایی این تلویزیون در روشنایی هزاران نیت و کنتراست بالا آن را برای دیدن فیلم و بازی و یا عکس از برترین گزینه ها می کند. سلطه سامسونگ بر دنیای تلویزیون ها جایی بیشتر می شود که از تکنولوژی های روز دنیا برای عالی نشان دادن تصاویر با هر زاویه ای از دید بیننده استفاده می کند و توانایی پخش کامل انواع فرمت های تصویری را دارد و قیمت محصولاتش رقابتی است.
هر چند که این برند قیمت بیشتری نسبت به مدل های رقیب دارد اما جهش های بزرگ سالیانه سامسونگ با قابلیت های زیادی که به آن اضافه می شود این تلویزیون را به بهترین انتخاب تبدیل کرده است. مدل های هیبریدی و مخصوصا نسخه ای از مدل QD-OLED جدید می تواند چشم هر کسی را به خود خیره کند. فناوری پنل های جدید این شرکت به گفته مدیران کمپانی سامسونگ، در آینده ای نزدیک یک سر و گردن بالاتر از همه مدل ها خواهد بود.
این تلویزیون تنها تولید کننده ای است که در حال حاضر از فناوری دستیار صوتی هوشمند به نام Bixby استفاده می کند. با این حال بر خلاف دستیار هوشمند الکسای آمازون یا دستیار گوگل به طور گسترده از این فناوری به دلیل امکانات کمتر استفاده نمی شود. اما اگر مخاطبی نیاز به استفاده از این دستیار صوتی داشته باشد در جدیدترین مدل های Samsung می تواند آن را در کنار رابط کاربری تایزن سامسونگ استفاده کند.
در حالی که از لحاظ قیمت، سامسونگ در لیست برند های گران قرار می گیرد با این وجود باز هم از سونی ارزان تر است. این تلویزیون با سیستم عامل Tizen یک تجربه نرم و دلپذیر را به مخاطبش می دهد در حالی که سونی متمرکز بر مدل هایی است که از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند. این در حالی است که سونی در سال 2021 رابط کاربری گوگل تی وی را پیاده سازی کرد.
یکی از مسائلی که کمی آزاردهنده است برنامه های از پیش نصب شده و بیش از اندازه در تلویزیون های سامسونگ است که برای استفاده بهینه از این برند هیچ نیازی به آنها نیست. اگر مدل های جدید را به اینترنت متصل کنید برنامه های خیلی زیادی را به شما پیشنهاد خواهد داد. اما مزایای این برند به حدی زیاد است که امتیاز رضایتمندی مشتری از این تلویزیون همانند دو رقیب اصلیش یعنی LG و SONY بالاست و موفق به اخد رتبه 5.5 شده است.
مهمترین مزایای 3 برند پرطرفدار سامسونگ، سونی و ال جی
موارد اول تا سوم این رتبه بندی با دارا بودن دلایل اثبات شده و منطقی جای خود را در این لیست حفظ کرده اند. سامسونگ که یک تلویزیون برتر همه جانبه است و با داشتن صدای فراگیر این رتبه را بدست آورده است. به طور خلاصه سونی را می توان بهترین تلویزیون ممکن از لحاظ دقت رنگ دانست و از لحاظ نرخ به روز رسانی و تصاویر صاف و روان برای دیدن مسابقات ورزشی بهترین گزینه است و این دلیلی برای بدست آوردن مقام دوم است. در نهایت ال جی که با ارائه مدل های QLED بهترین و باکیفیت ترین پنل نمایشگر را برای مدیا و بازی ارائه می دهد.
جمع بندی
یکی از منابعی که برای این رتبه بندی به آن اتکا کردیم سازمان غیر دولتی Consumer Reports است که با جمع بندی رضایتمندی مشتری ها موفق به یک رتبه بندی منصفانه شده است. البته دایره تحقیقات ما فقط به این سازمان ختم نمی شود و از چندین منبع معتبر دیگر استفاده کردیم. همچنین با بررسی تجربه دارندگان این تلویزیون ها و مقایسات کلی آنها به نتایج دقیقی دست یافتیم که نتیجه آن معرفی بدترین تا بهترین تلویزیون های دنیا شد.
بر طبق رضایتمندی مشتریان، تلویزیون های سامسونگ، سونی و ال جی در یک رده قرار گرفتند که برای انتخاب رتبه اصلی ناچار به تحقیق و استفاده جزئی تر از این برندها و مدل های جدید آنها شدیم که بر طبق آن سامسونگ ارزشمندترین تلویزیون همه جانبه دنیا شمرده شد . پس از آن سونی و ال جی در مقام های دوم و سوم قرار گرفتند. البته همه این برندها قابل احترام و جزء برترین برندهای تلویزیون هستند. مخصوصا TCL که سرعت پیشرفت آن در سال های اخیر بالاتر از همه برندهای دیگر بوده است.
در این مطلب سعی کردیم لیست رتبه بندی بدترین تا بهترین برندهای تلویزیون خانگی دنیا در همین لحظه را به شما ارائه دهیم و مسلماً این مطلب پس از مدتی بروزرسانی خواهد شد. اگر فکر می کنید این لیست نیاز به ویرایش و جابه جایی برخی مدل ها با یکدیگر دارد حتما در نظرات با ما در میان بگذارید. از اینکه با دیجیالیک همراه بودید سپاسگذاریم.
مقالات مرتبط:
برای بازی با کنسول تلویزیون بخرم یا مانیتور؟ گیمینگ یا معمولی