بهترین مادربردهای گیمینگ مقرون به صرفه بازار بعلاوه نکات فنی خرید

بهترین مادربردهای گیمینگ مقرون به صرفه بازار بعلاوه نکات فنی خرید

اگر نیاز به خرید یک مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه ارزان دارید در این مطلب ما کار شما را بسیار راحت کرده ایم. کافی است به ما اعتماد کنید و با مشخص کردن بودجه خود، به لیستی که در ادامه آماده کرده ایم سری بزنید و بهترین مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه اینتل یا ای ام دی را انتخاب کنید. در ادامه این مطلب از دیجیالیک بهترین مادربردهای گیمینگ مقرون به صرفه بازار بعلاوه نکات فنی خرید که باید از آنها مطلع باشید را خواهید دید.

از آنجایی که مادربردها بسیار گران قیمت و متنوع شده اند ما سعی می کنیم به زبان ساده برای شما علت انتخاب را هم توضیح دهیم. یک نکته بسیار مهم برای کسانی که واقعا قصد دارند یک سیستم کامپیوتری گیمینگ اسمبل کنند و نیاز به مشاوره برای خرید مادربرد این کامپیوتر گیمینگ دارند این است که قبل از انتخاب مادربرد، شما باید سی پی یو را انتخاب کنید و حتی قبل از انتخاب مادربرد و سی پی یو باید کارت گرافیک سیستمی که قرار است جمع کنید را انتخاب کنید.

پس چه شد؟ مرحله اول انتخاب کارت گرافیک، مرحله دوم انتخاب سی پی یو و مرحله سوم انتخاب مادربرد است. در ادامه ما به یک مادربرد، نیاز داریم که مناسب پردازنده ای که قبلا انتخاب کردیم باشد. شاید فکر کنید مسئله ساده ایست اما آنقدر گزینه ها و تنظیمات و مشخصات زیادی برای مادربردها آمده است که واقعا گیج می شوید. بنابراین در آخر مقاله مهمترین نکاتی که زمان خرید یک مادربرد گیمینک باید بدانیم را برایتان آورده ایم. خب قبل از هر چیز باید و باید بودجه خودتان را مشخص کنید. چرا که اگر این کار را نکنید واقعا نمی توانید تمرکز و انتخاب درستی کنید.

دوستان عزیز، یکی از مهمترین فاکتورهای خرید یک مادربرد گیمینگ یا مادربرد معمولی، قابل اعتماد بودن مادربرد است. یعنی بدانید که زیربنای ساخت مادربرد که همان آلیاژهای به کار رفته درون مادربرد است درست و حسابی طراحی و ساخته شده باشد. مثلا چوک ها، ماسفت ها و خازن ها مرغوب باشند.

اما یقیناً دانستن این مطلب، نمی گوییم محال اما بسیار سخت است. پس سوال اینجاست که چطور اعتماد کنیم؟ خب برند مادربرد بیانگر قابلیت میزان اعتماد خریدار به آن مادربرد است. می توانید در وبسایت های معتبر تحقیق کنید. به هر حال ما اکنون به شما می گوییم که بهترین مادربردهای حال حاضر جهان را شرکت های ایسوس، گیگابایت، ام اس آی و ازراک تولید می کنند.

نکته ای که درباره این شرکت ها وجود دارد این است که هرگز در تله تجاری آنها نیفتید. درست است که سازنده های معتبری هستند اما هیچ شخص یا تولیدکننده ای از پول بدش نمی آید. این شرکت ها دچار یک نوع رقابتِ به عقیده ما بی مورد شده اند و تا زمانی که خریداران به آنها کمک می کنند آنها هم، پشت سر هم تولید می کنند.

مادربردهایی با قدرت و سرعت سرسام آور تولید می کنند که سالها از بازی ها جلوتر هستند. درست مثل این است که شما درون یک استخر 100 متری به راحتی دارید شنا می کنید و ناگهان مساحت این استخر به اندازه نصف یک شهر شود. شما در هر صورت می توانید شنا کنید.

متوجه منظور شدید؟ خیلی واضح بگوییم. اگر قصد اصلی شما فقط بازی کردن است، با سیستم های پایین تر هم می توانید از اوج بازی لذت ببرید. پس اگر کسی به شما گفت برای بازی کردن، فلان سیستمِ بسیار گران قیمت را بخر، فریب نخورید. در صورتی این کار را بکنید که نیازهای خیلی خاصی با سیستم دارید مثل انیمیشن سازی یا طراحی های گرافیکی بسیار سنگین. البته این را فقط جهت راهنمایی گفتیم و ما مادربردهای بسیار قدرتمند هم به شما معرفی خواهیم کرد. اما دیگر انتخاب با خود شماست.

باید بدانید که مهمترین گزینه برای انتخاب یک مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه قابلیت ارتقاء سایر سخت افزارها در آینده است. پس همیشه سعی کنید به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید. بدین منظور دو نوع مادربرد وجود دارد. یکی مادربردهای AMD ساپورت و دیگری مادربردهای Intel ساپورت که هر دو عالی عمل می کنند و انتخاب شما باید یکی از این مادربردهای گیمینگ ای ام دی و اینتل باشد. اما بین همین دو گزینه هم حتما سوال می کنید که برای بازی کردن مادربردهای AMD بهتر است یا مادربردهای Intel؟

یادتان است ابتدا گفتیم قبل از انتخاب مادربرد باید سی پی یو را انتخاب کرده باشید. نگاهی به سی پی یو مورد نظرتان بیندازید و ببینید که اینتل است یا ای ام دی و بعد خیلی راحت می توانید مادربرد مخصوص آن پردازنده را انتخاب کنید. از آنجایی که گفتیم هر دوی این بُردها عالی هستند پس الان مسئله فقط بودجه شماست. حالا بهترین مادربردهای گیمینگ مقرون به صرفه را به شما معرفی خواهیم کرد.

مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه گیگابایت

بهترین مادربردهای گیمینگ مقرون به صرفه بازار بعلاوه نکات فنی خرید که باید بلد باشید

در حال حاضر، پیشنهاد ما به شما مادربردهایی با چیپست Z790 و چیپست X670 هستند که بروزترین فناوری ها و البته قابل ارتقاترین نوع پشتیبانی را دارند. البته اگر پول شما به آنها نمی رسد نگران نباشید. خیلی راحت می توانید سی پی یوی قدیمی تر و مادربرد قدیمی تری انتخاب کنید. ما این اطمینان را به شما می دهیم که تجربه هیچ بازی را آنهم با کیفیت بالا از دست نخواهید داد. باز هم می توانید از بازی ها لذت ببرید.

البته یک نکته هم باید به شما بگوییم. آن نکته این است که خیلی هم نباید قطعه ارزانی را انتخاب کنید. یعنی کیفیت را فدای بودجه نکنید مگر اینکه واقعا نتوانید هزینه کنید. مطمئن باشید اگر پول بیشتری الان خرج کنید در عوض برای آینده یک سرمایه گذاری خوب کرده اید و اگر روزی خواستید قطعات دیگرتان را ارتقا دهید دیگر نیازی به خرید مادربرد نخواهید داشت.

اگر فقط به دنبال یک مادربرد گیمینگ برای بازی کردن هستید تمرکز شما بر روی این ویژگی هایی باشد که در ادامه به شما می گوییم. خیلی به تعداد ورودی و خروجی های مادربردی که قصد انتخاب آن را دارید توجه کنید. به پورت های USB، به Thunderbolt، به بیشترین مقدار رم یا همان حافظه ای که می تواند پشتیبانی کند و البته به تکنولوژی Wifi که مخصوصا برای بازی های آنلاین خیلی به دردتان می خورد.

اگر به دنبال یک سیستم گیمینگ مقرون به صرفه فوق العاده قدرتمند هستید باید مدلی را از بین پردازنده های Intel Core i9 یا AMD Ryzen 9 برگزینید. اما اگر اینچنین است پس باید بودجه زیادی را هم برای خرید یک مادربرد Z790 یا X670 کنار بگذارید. چرا که این ها حرفه ای ترین و جدیدترین مادربردهای مخصوص بازی هستند. پس خود را خیلی به خرج نیندازید و پردازنده های نسل قبل را انتخاب کنید.

اگر خواستید کمتر هزینه کنید و از داشتن رم های پرسرعت DDR5 هم بهره مند باشید، فقط به سراغ مادربردهای چیپست Z690 بروید و از پردازنده های Core i5 اینتل یا Ryzen 5 ای ام دی استفاده کنید تا چیزی را از دست نداده باشید و همچنان از داشتن یک سیستم گیمینگ نهایت لذت را ببرید یا حتی مادربردهای B650 و B760 استفاده کنید و با یک کارت گرافیک خوب، به رزولوشن فول اچ دی پلاس در بازی ها دست یابید.

تا اینجا با تهیه هر آنچه که گفتیم می توانید بازی ها را با کیفیت متوسط به بالا تجربه کنید. البته بعضی از متخصصین و مشاوران حوزه خرید سیستم های گیمینگ، به چیپست های قدیمی تر هم راضی هستند اما ما هرگز این را توصیه نمی کنیم. چون وارد حوزه کامپیوترهای مالتی مدیا می شویم و نمی توانیم بازی ها را در اوج کیفیت تجربه کنیم.

بلکه می توانیم فقط با تنظیمات نرمال یا حتی پایین تر بازی کنیم. به هر حال زمانی که صحبت مادربرد گیمینگ ارزان یا همان مقرون به صرفه می شود باید صد هزار تومان هم برایتان مهم باشد. خب با تمام این صحبت ها دیگر به سراغ معرفی بهترین مادربردهای گیمینگ در برندها و پلتفرم های مختلف می رویم.

بهترین مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه

مادربرد گیمینگ MSI Z790 TOMAHAWK WIFI DDR5

این یک مادربرد گیمینگ ATX اینتل ساپورت است که دارای آپشن های قابل قبولی برای علاقه مندان بازی های روز دنیا است. مادربرد MSI Z790 TOMAHAWK WIFI DDR5 با مجهز بودن به جدیدترین چیپست ساخته شده مخصوص پردازنده های اینتل یعنی Z790 و 4 اسلات DDR5 7200+ MHz و داشتن 10 پورت USB آن هم فقط در پشت مادربرد، هیچ چیز را برای عالی بودن کم نگذاشته است.

ما به دنبال ارزشمندترین مادربردهای گیمینگ هستیم، پس به شما مادربردهایی با ضریب اعتماد بالا را معرفی می کنیم و این یکی از بردهایی است که امتحان خود را پس داده است و یک برد قابل اعتماد است. اگر مشخصات این برد هنوز نتوانسته است شما را به عنوان بهترین مادربرد گیمینگ ارزان قیمت قانع بکند، پس به شما باید بگوییم که این برد از اسلات توسعه PCIe X16 نسل 5 یکپارچه با پردازنده (GPU X16) در کنار 4 عدد حافظه M2 بهره می برد.

یک خبر خوب هم برای گیمرها داریم. شما می توانید برای یک تجربه عالی از بازی های آنلاین، روی آنتن وای فای 6E این مادربرد حساب کنید. ضمن اینکه با درگاه شبکه 2.5 GbE و پشتیبانی از صدای 7.1 کاناله از بابت سرعت و صدا در بازی های آنلاین خیالتان راحت خواهد بود.

حالا اگر یک کارت گرافیک رده بالا مثل RTX 4070 هم انتخاب کرده باشید، این برد ام اس آی مثل کوه پشت جی پی یو شما خواهد بود. چرا که هم مجهز به Display Port 8k Support است و هم با داشتن پورت HDMI 2.1 می تواند به راحتی با داشتن یک کارت گرافیک قدرتمند یک رزولوشن 4K@60 را تقدیم نگاهتان کند.

خلاصه گیمرها باید خیالشان راحت باشد چون این مادربرد آنقدر گزینه های اتصال متنوع، ویژگی ها و اقلام همراه زیادی دارد که باید خودتان ببینید. این مادربرد گیمینگ، با توجه به کارایی که دارد واقعا قیمت مناسبی دارد و یک مادربرد مقرون به صرفه است. ضمن اینکه کاملا به روز است و در آینده هم قابلیت های ارتقا زیادی را برایتان به ارمغان می آورد. مثلا می توانید حداکثر 192 گیگابایت رم را بر این برد سوار کنید و سی پی یو آن را هم اگر نسل 13 باشد بعدا ارتقا بدهید.


بهترین و مقرون به صرفه ترین مادربرد گیمینگ ای ام دی (AMD)

مادربرد ایسوس (ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI)

اگر به دنبال یک مادربرد گیمینگ فوق العاده مقرون به صرفه می گردید که از ارتقاهای بعدی کامپیوتر شما حمایت کند، جای درستی آمدید. مادربرد ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI یک مادربرد ATX حرفه ایست که با داشتن 4 اسلات حافظه DDR5 می تواند تا 128 گیگابایت رم با فرکانس 5200 مگاهرتز را پشتیبانی کند که در حالت آورکلاک رم، این عدد به 6400 مگاهرتز هم می رسد.

اما این مادربرد برای عبور از مرزهای سرعت فقط به جایگاه های حرفه ای رم بسنده نکرده است و با شکاف توسعه PCIe X16 “یکپارچه با پردازنده” و پشتیبانی از 4 اسلات M2 دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد. در حالی که این مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه قدرتمند با قابلیت های سرعتی خود و پشتیبانی از پردازنده های AM5 خانواده 7000 رایزن از لحاظ سرعت در بالاترین جایگاه ها قرار می گیرد. مخصوصا که دارای بیش از 12 پورت USB نسل جدید هم هست برای گیمرهای دنیای آنلاین هم حرف زیادی برای گفتن دارد.

خیلی از قابلیت هایی که گیمرهای بازی های شبکه ای آنلاین و آفلاین، علاقه دارند که بدون هزینه کردن به آنها دست پیدا کنند مثل داشتن یک آنتن وای فای آخرین مدل 6E، پشتیبانی از Display Port 8k@60 و HDMI 2.1 4K@60 یا صدای 7.1 کاناله و پشتیبانی از شبکه اترنت 2.5 گیگابایت بسیاری دیگر از ویژگی های ریز و درشت در دل این مادربرد گیمینگ ایسوس یافت می شود.

شما با نصب یک کارت گرافیگ قدرتمند خانواده AMD RX متوجه خواهید شد که این مادربرد چقدر خوب، مستحکم و قابل اعتماد، از پس بازی های روز به خوبی بر خواهد آمد. این برد با برد قبلی که به شما معرفی کردیم از لحاظ کارایی بسیار به هم نزدیک هستند و هر دوی آنها از بهترین مادربردهای گیمینگ ارزان قیمت هستند. شاید این مادربرد بهترین مادربرد X670 موجود نباشد و البته ما هم این ادعا را نکردیم، اما با توجه به قابلیت هایش خیلی ارزشمند است.


بهترین مادربرد گیمینگ اقتصادی اینتل (Intel)

مادربرد MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR5

یک مادربرد گیمینگ فوق العاده خوش قیمت از پلتفرم اینتل LGA 1700 را قرار است به شما معرفی کنیم. هر آنچه از یک مادربرد گیمینگ اقتصادی انتظار دارید در این برد وجود دارد. از ویژگی های فنی سرعتی مثل پشتیبانی از رم های DDR5 و PCI Express X16 و بسیاری از ویژگی های دیگر را در خود دارد. مادربرد MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR5 با دارا بودن 6 پورت USB3 و 4 پورت USB2 همچنین درگاه پورت تایپ C و 2 عدد اسلات M2 در زمینه اتصالات، کار شما را بسیار راحت کرده است.

این مادربرد کارآمد، از لحاظ پشتیبانی گرافیکی هم واقعا یک گزینه فوق العاده است. پشتیبانی از Display Port و HDMI با مدرن ترین فناوری ها باعث می شود خیلی راحت بتوانید جی پی یوهای قدرتمند را با اتکا به این مادربرد تهیه کنید. همچنین پورت شبکه 2.5 گیگابایت هم نشان می دهد که ام اس آی با اینکه قیمت تقریبا کمی را بر روی این برد گذاشته است، اما یک مادربرد مدرن و قدرتمند را به خریدار آن تقدیم می کند. این برد از نظر ما منطقی ترین قیمت را دارد. و ارزش خریدش بسیار بالاست.

رم های این مادربرد با سرعت 6800 مگاهرتز می توانند کل سیستم را به سرعت های چشمگیری برسانند و به اندازه 128 گیگابایت در اسلات های این برد تعبیه شوند. ضمن اینکه قابلیت آورکلاک هدروم حافظه هم دارد. این محصول با طراحی قدرتمند VRM و تنوع زیاد ویژگی های گفته شده و گفته نشده مثل فناوری صدای پیشرفته واقعا یک مادربرد ارزان است.

شاید دلیل ارزان تر بودن این مادربرد استفاده از PCIe نسل چهارم باشد. اما خیالتان کاملا راحت باشد. این برد، آماده است تا با همه مادربردهای گیمینگ جدید رقابت کند و شما را وارد دنیای نسل بعد بازی ها کند. پس اگر به دنبال یک مادربرد گیمینگ قدرتمند و ارزان قیمت هستید، حتما این گزینه برتر را که دارای پورت های اتصال پیشرفته و ظرفیت های بالایی است را مد نظر ویژه خود قرار دهید. اما اگر به دنبال یک مادربرد برای بازی با سوکت AM5 می گردید گزینه بعدی را چک کنید.


بهترین مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه AM5

مادربرد B650M AORUS ELITE AX

اگر قرار است این مادربرد را بخرید، با خیال راحت در بازار، پردازنده های قدرتمند نسل قبل یعنی پردازنده های سری 7000 رایزن و کارت گرافیک های قدرتمند را تهیه کنید و از بابت پشتیبانی توسط این مادربرد اصلا نگران نباشید. مادربرد B650M AORUS ELITE AX یک برد حرفه ای AM5 است که می تواند تا 128 گیگابایت رم های 666 مگاهرتز را پشتیبانی کند و سیستم شما را به سرعت های بالایی سوق دهد.

این مادربرد گیمینگ، یک فضای اتصالاتی گسترده را برای دستگاههای قابل اتصال شما فراهم می کند. که از مهمترین آنها می توان به پشتیبانی از 2 حافظه M2 و بهره گیری از فناوری PCIe X16 نسل 5 در کنار 6 پورت USB 3.2 و 6 پورت USB 2 اشاره کرد. که 12 پورت، نشان از حرفه ای بودن قابلیت اتصالات یک مادربرد است. از لحاظ گرافیکی هم که با دارا بودن Display Port 1.4 و HDMI 2.1 فضا برای استفاده از کارت های گرافیک و بازی های 4K کاملا مهیاست.

کسانی هم که بازی های شبکه ای و آنلاین را تجربه می کنند باید بدانند که روی این مادربرد می توانند حساب کنند. چرا که با دارا بودن آنتن WIFI 6E و Ethernet 2.5 GbE از لگ و مشکلات افت فریم آنلاین جلوگیری می کند. ضمن اینکه صدای قابل توجهی را در بازی ها با فناوری 7.1 کاناله این برد تجربه خواهید کرد.

درست است که نمی توانید از جدیدترین پردازنده پرچمدار استفاده کنید ولی هیچکدام از بازی های روز نمی توانند در مقابل این مادربرد و جی پی یو مدل بالای احتمالی کنار آن، قد علم کنند. پس اگر نیاز داشتید یک مادربرد گیمینگ بگیرید که بتواند با بردهای نسل بعدی بصورت پایاپای رقابت کند حتما از این مادربرد استفاده کنید. در معرفی بعدی می خواهیم به سراغ یک مادربرد مخصوص بازی از نوع گران برویم. پس در ادامه با ما همراه باشید.


بهترین مادربرد گیمینگ بالارده و گران اما ارزشمند اینتل (INTEL)

مادربرد گیگابایت (GIGABYTE Z790 AORUS MASTER)

اگر تمایلی به خرید مادربردهایی با قیمت پایین ندارید و فکر می کنید برای بازی کردن نیاز به مادربرد بالارده دارید، مشکلی نیست. ما باز هم در همان گران قیمت ها گزینه ای را به شما معرفی می کنیم که قیمت آن، ارزش کاراییش را داشته باشد. در نتیجه یکی از بهترین گزینه ها مادربرد GIGABYTE Z790 AORUS MASTER از پلتفرم اینتل با چیپست Z790 است که در حال حاضر بهترین چیپست مادربردهای جهان است.

این مادربرد E-ATX یک نسخه Extereme هم دارد که ما آن را به عنوان مقرون به صرفه نمی پذیریم. حقیقتا همین برد هم گران است و بعید می دانیم برای گیمرهای معمولی کار خاصی انجام دهد که متوجه تفاوت آن بشوند. یعنی بیش از حد خوب است. فقط اگر می خواهید یک مادربرد گیمینگ تهیه کنید که بتواند به غیر از بازی در هر کاری بهترین باشد می توانید این برد را انتخاب کنید.

با این مادربرد از قابلیت های پردازنده های نسل 12 و 13 سری Core اینتل می توانید استفاده کنید. اگر کنار یک 13900K جفتش کنید متوجه قدرت چشمگیر این پکیج خواهید شد. این مادربرد گیمینگِ گیگابایت از حافظه های DDR5 پشتیبانی می کند و می تواند با 7600 مگاهرتز شما را به نوک قله سرعت ببرد. این غول گیمینگ با داشتن اسلات توسعه PCIe X16 نسل پنجم و 4 عدد SATA 6Gb/s دست شما را برای استفاده از تعداد 5 عدد حافظه M2 باز می گذارد.

بد نیست کمی هم از قلمرو اتصالات این مادربرد بدانید. فقط 14 پورت USB در پشت این مادربرد تعبیه شده است. 14 عدد USB 3.2 که 11 تای آن Type-A و مابقی آنها Type-C می باشند به شما برای اتصال انواع دستگاههای جانبی کمک خواهند کرد و خیالتان را راحت می کنند. پشتیبانی از صدای 5.1 کاناله و فناوری صدای DTS هم در بازی ها می توانند زیباترین جلوه های صوتی را برای شما ایجاد کنند.

این مادربرد حرفه ای برای بوجود آمدن فضایی خنک دست شما را برای استفاده از پمپ واترکولینگ به هدر فن ها باز گذاشته است. شما می توانید قدرتمندترین کارت گرافیک بازار را برای آن زیر نظر بگیرید. با این که این برد از درگاه HDMI استفاده نمی کند اما درگاه Display Port 4k آن می تواند کمک شایانی به تجربه کاربری گیمرها بکند. از بابت سرعت وای فای و بلوتوث هم که شاهد بهترین عملکرد ممکن خواهید بود چرا که از WIFI 6E و بلوتوث 5.3 بهره می برد.

مهمترین مشخصات مادربرد گیمینگ ارزان

مهمترین نکاتی که هنگام خریدن مادربرد گیمینگ باید بلد باشید

از آنجایی که بیشتر افراد با اینکه تحقیق می کنند. اما به دلیل گسترده بودن اطلاعات و ویژگی های جدید مادربردها، زمان خرید کردن کمی گیج می شوند. ما به شما می گوییم که فقط 2 مورد کوچک است که اگر آنها را رعایت کنید، بقیه ویژگی ها زیاد به چشم نمی آیند. بنابراین 2 مورد از مهمترین فاکتورهای خرید مادربرد گیمینگ مقرون به صرفه را در ادامه به شما معرفی می کنیم.

سعی کنید بیشتر از هر چیزی به این مسئله توجه کنید که مادربرد مورد نظرتان از کدام نسل از حافظه ها بهره می برد. اگر DDR5 باشد که محشر است اما قیمت مادربرد را بالا می برد و دلیلش هم این است که معمولا رم های این سری در قالب های کمتر از 32 یافت نمی شوند.

بنابراین اگر خواستید در هزینه خرید صرفه جویی کنید مادربردی تهیه کنید که از حافظه های DDR4 پشتیبانی می کند اما دست کم بتواند تا 64 گیگابایت رم را تحمل کند و چه بهتر که بتواند تا 128 گیگابایت رم را هم پشتیبانی کند. خلاصه که باید یادتان باشد برای آینده سرمایه گذاری کنید.

باید بدانید که مادربرد مورد نظر از چه سوکت پردازنده ای حمایت می کند. اگر رفتید و یک پردازنده مثلا Core i9 اینتل را خریداری کردید باید مادربردی بخرید که سوکت آن LGA 1700 باشد. یا اگر پردازنده شما AM5 است، مادربرد شما باید از سوکت AM5 پشتیبانی کن.موارد دیگری هم مثل اندازه، استفاده از پورت های USB 3.2 یا Display port وجو دارند که اگر شما معمولا بر روی دو مورد بالا متمرکز باشید و آنها را مد نظر قرار دهید. بقیه هم مطمئنن بالا خواهند بود.

در مجموع باید بدانید که مادربرد، قطعه ای نیست که به طور مستقیم به اندازه جی پی یو و سی پی یو بر عملکرد کلی سیستم تاثیر گذار باشد. بلکه زمانی این قطعه بسیار مهم می شود که بتواند از آورکلاک کردن یا ارتقاهای آینده قطعاتی مثل پردازنده و کارت گرافیک پشتیبانی کند. پس مادربرد تنها قطعه ای است که باید شدیدا به چشم یک سرمایه گذاری بلند مدت به آن نگاه کنید. بنابراین تا حد ممکن باید سعی کنید که بهترین مادربرد گیمینگ ممکن را انتخاب کنید.

مطالب گفته شده برای کسانی است که قصد دارند یک مادربرد برای بازی کردن خریداری کنند و در کنار آن، هزینه ای که می کنند ارزش خرید آن مادربرد را داشته باشد. با هر مبلغی که دارند ما بهترین مادربردهای گیمینگ مقرون به صرفه بازار بعلاوه نکات فنی خرید را برای شما عنوان کردیم.

همانطور که در ابتدای مطلب هم گفتیم الزاما شما نباید پول زیادی برای خرید یک مادربرد گیمینگ بپردازید و نیازی نیست حتما مادربرد پرچمدار را برای گیم انتخاب کنید. ما برای شما دلایل محکمی آوردیم که این مسئله را ثابت کنیم. ارزان ترین مادربردهای مخصوص گیم هم برای شما نام بردیم. از اینکه با دیجیالیک همراه بودید سپاسگذاریم.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

حسین
حسین هستم، علاقه مند به بازی های ویدیویی و دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات. رشته تحصیلیم مهندسی تکنولوژی سخت افزار هستش و دستی بر سخت افزار و الکترونیک هم دارم. بیشتر از 15 ساله که کار نویسندگی انجام میدم و الان هم عضو خانواده دیجیالیک هستم. من عاشق تولید محتوای اختصاصی و انحصاری هستم.

دیدگاهتان را بنویسید