بدترین و بی ارزش ترین گوشی های موبایل شرکت های معروف

بدترین و بی ارزش ترین گوشی های موبایل شرکت های معروف

در طول مدت حضور گوشی های همراه گاهی اوقات برخی از شرکت ها محصولاتی را ساخته اند که فقط به عنوان موبایل هایی بدنام در رزومه این شرکت ها ماندگار شده اند. گوشی هایی که در بهترین حالت هم یک جای کارشان میلنگیده است. در این قسمت از دیجیالیک می خواهیم بدترین و بی ارزش ترین گوشی های موبایل شرکت های معروف مثل آیفون، سامسونگ و برخی دیگر از غول های فناوری را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.

در اینکه گوشی های هوشمند از بهترین ساخته های بشر در جهت راحتی و ارتباطات انسان ها بوده اند هیچ شکی نیست. تلفن های همراه از اختراعات کم نظیری هستند که زندگی روزمره ما را تحت تاثیر فوق العاده ای قرار داده اند و در حال حاضر شاهد پذیرش این فناوری در بزرگ ترین کشورها و کوچکترین روستاها هستیم. در اینجا می خواهیم به تعدادی از بدترین گوشی های موبایل تمام دوران بپردازیم. گوشی هایی که بعضی از آنها حتی برای خریدارانشان خطرناک هم بوده اند.

در حالی که مدل های گوناگونی از تلفن های همراه با فناوری های قابل توجه و توانایی های متعدد در قدیمی ترین نسل از گوشی های همراه وجود داشته اند، آیفون به عنوان اولین اسمارت فون استاندارد دنیا شناخته می شود. حتی اگر برخی از افراد در برابر پذیرش این مسئله مقاومت کنند اما از این گوشی به عنوان اولین نسل از گوشی هایی که دارای عملکرد مالتی تاچ و کامل لمس با ادغام متمرکزترین سیستم عامل دارای اینترنت فعال و برنامه هایی با قابلیت حذف و اضافه آسان یک ترند بوده است یاد کنند و آن را نپذیرند.

این در حالیست که آیفون در زمان عرضه اش بسیاری از خریداران را متقاعد کرده بود که با خرید مدل های آن دارای بهترین تلفن همراه دنیا خواهند بود. به هر حال پس از حضور اولین مدل آیفون شاهد توسعه گسترده ی انواع گوشی های هوشمند با عملکردهای متفاوت بوده ایم. گوشی هایی که در رقابتی تنگاتنگ، برخی از آنها واقعا از مدل های دیگر موفق تر عمل کرده اند.

با اینکه برخی از مدل های تلفن همراه کمک زیادی به کیفیت زندگی انسان ها کرده اند اما می توان گفت برخی از آنها با حضورشان نه تنها کمکی نکردند بلکه مثل یک فاجعه بودند. مدل هایی با پایین بودن کیفیت ساخت تا رابط کاربری افتضاح که برای خیلی از خریداران فقط ضرر و زیان به بار آورده اند.

در این نوشته قصد داریم تعدادی از این مدل ها را که به عنوان بدترین و در حقیقت شکست خورده ترین مدل های موبایل ساخته شده در تمام دوران بوده اند را به شما معرفی کرده و به دلایل این بد بودن بپردازیم. البته درباره مدل هایی می نویسیم که توسط سازندگان صاحب نام ساخته و عرضه شده اند.

بدترین و بی ارزش ترین گوشی های موبایل شرکت های معروف

1. گوشی iphone 6

گوشی iphone 6 خم شده خراب

اپل قبلا با عرضه اولین نسخه آیفون، انقلاب در دنیای موبایل را رقم زده بود و به مدت چند سال همواره باکیفیت ترین گوشی ها را تولید می کرد. بنابراین همواره انتظار کاربران از آیفون بیشتر از هر محصول دیگری بود. پس باید همیشه بهتر از قبل عمل می کرد و اگر چنین چیزی اتفاق نمی افتاد برای هوادارنش بسیار ناامید کننده بود. همین مسئله باعث شد خیلی ها از آیفون 6 رویگردان شوند. چرا که گزارشات متعددی مبنی بر خم شدن این گوشی در جیب افراد به گوش می رسید و این خم شدگی حتی در حالت فشار متوسط هم اتفاق میفتاد.

با اینکه این مشکل همیشگی نبود اما این نقص در مرکز صفحه نمایش و اطراف دکمه صدا برای خیلی ها مشهود بود. این خم شدگی باعث ضعیف شدن و حتی از کار افتادن بازخورد لمسی قسمتی از صفحه نمایش می شد که در اثر جدا شدن قسمتی از تراشه از برد اصلی به وجود می آمد. این پدیده در سال 2016 به عنوان “بیماری لمس” شناخته شد که خرید آیفون 6 را برای مخاطب، عملا بی فایده و غیر ارزشمند می کرد.

این مشکل در اصل ابتدا برای شاسی گوشی به وجود می آمد که بعدا به “خمیدگی دروازه” شناخته شد و شکایات زیادی را در پی داشت. اما اپل این مسئله را رد کرده و افزود که تنها 9 گوشی دچار چنین مشکلی شده اند. برای آن هم در صورت اثبات اینکه مقصر این خم شدگی، شخص کاربر نباشد جایگزین وجود خواهد داشت.

با این حال چیزی که هواداران اپل را متعجب و ناراحت و خریداران را عصبانی کرد این بود که اسناد به دست آمده از درون شرکت اپل حاکی از این بود که این شرکت از احتمال این مشکل کاملا باخبر بوده است و با این وجود نه تنها راهکاری ارائه نداده بلکه حتی درخواست جمع آوری آیفون 6 را هم نکرده بود. این در حالیست که زمانی که اپل خبر جایگزینی را اعلام کرد اکثر گوشی های فروخته شده از حالت گارانتی خارج شده بودند و عملا مثل یک کلاهبرداری حرفه ای عمل کرده بود.

در نهایت با وجود چنین مشکلاتی باز هم تعداد قابل توجهی از خریداران با گوشی خود دچار چنین مشکلی نشدند. با این حال گزارشات زیادی هم از کاربران نسبت به خاموش شدن این گوشی و مدل پلاس آن دریافت می شد. همچنین گفته شد که لرزشگیر دوربین به خوبی عمل نمی کند و باعث تار شدن عکس های گرفته شده می شود. نکته بسیار عجیب و شگفت انگیز این است که iphone 6 یکی از پرفروش ترین گوشی های دوران خود شد و میلیون ها دستگاه از این مدل در کمترین زمان ممکن فروخته شد. شاید همین دلیلی بر ترس این شرکت از جمع آوری این همه گوشی شد.

2. گوشی Samsung Galaxy Not 7

گوشی Samsung Galaxy Not 7 آتش گرفته و منفجر شده

همانطور که می دانید شرکت سامسونگ یکی از بهترین سازندگان تلفن های همراه است و حتی در بسیاری موارد می تواند در رده بهترین ها قرار گیرد. این برند اتفاقا برندی خوشنام و قابل اعتماد است. مدل پیشگام و پرچمدار سامسونگ را باید گلکسی دانست. محصولات نوت گلکسی در زمان ورودشان به بازار از بزرگ ترین صفحه نمایش های گوشی ها استفاده می کردند. یعنی در زمانی که آیفون از نمایشگرهای 3.5 اینچی استفاده می کرد این گوشی به دلیل بزرگ تر بودن نمایشگرش از آیفون و بسیاری دیگر از گوشی ها نظر خریداران را به خود جلب کرد.

حتی خود من هم صرفاً به دلیل صفحه نمایش بزرگ و پر زرق و برق آن مجذوبش شدم. البته ظاهر این مدل، فارغ از اندازه و زیبایی نمایشگرش به طور کلی زیبا بوده است. نهایتا مدل های نوت با فروش بالای خود، سامسونگ را در یک شرایط تجاری بسیار موفق قرار دادند. تا اینکه در سال 2016 یک شوک بزرگ به سازندگان هفتمین نسخه از سری نوت وارد شد.

گزارشات بسیاری از آتش گرفتن گلکسی نوت 7 به دست سازندگان این شرکت رسید. با اینکه این مدل از مزایای بسیاری برخوردار بود اما یک اشتباه محاسباتی در تولید باطری های آن باعث شعله ور شدن گوشی و خسارت های پراکنده به خریداران شد. اشتباهی که حتی می توانست به قیمت از دست رفتن جان خریدار تمام شود.

بر طبق گزارشات رسیده اکثر گوشی ها در حین شارژ با داغ شدن بیش از حد باطری، شعله ور و حتی منفجرمی شدند که این مسئله موجب آتش سوزی در محل زندگی افراد می شد. بنابراین این کمپانی محبوب کره ای ناچار به تعلیق در آوردن فروش خود شد و در یک بیانیه غیررسمی، همه ی گوشی های گلکسی نوت 7 را فراخوانی و جمع آوری کرد. سپس نسخه های جدیدی را ساخته و به بازار تزریق کرد که متاسفانه باز هم گزارش آتش گرفتن ها از برخی منابع ادامه پیدا کرد. در نهایت این شرکت مجبور به جمع آوری کلی این مدل برای همیشه شد.

این مشکل برای شرکت سامسونگ خیلی گران تمام شد و ضربه اقتصادی بزرگی به آن وارد کرد. این ضربه نه تنها مالی بلکه به اعتبار آنها وارد شد و ترکش های این انفجار تجاری به مدت یک تا دو سال مدل های نوت و حتی کل شرکت را مورد هدف قرار داد. به هر روی، نام گوشی گلکسی نوت 7 به عنوان بدترین و شکست خورده ترین مدل سامسونگ در تاریخ و رزومه این شرکت برای همیشه باقی ماند.

3. گوشی HTC First

گوشی HTC First یکی از بدترین گوشی های تاریخ

برند اچ تی سی زمانی یکی از جذاب ترین و متفاوت ترین گوشی های دنیا بود و ضمن فروش بالا طرفداران دو آتیشه ای هم داشت. مدل های HTC همواره از بهترین رابط کاربری در میان همه رقبا برخوردار بودند اما راستش را بخواهید تمرکزی که این شرکت بر روی رابط کاربری می گذاشت را اگر بر قسمت های دیگر هم گذاشته بود، می توانست پا به پای برندهای بزرگ تا همین حالا گام بر دارد. اما متاسفانه توسعه دهندگان آن نتوانستند محصولات خود را با پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری در بازار تلفن های همراه تطبیق دهند و نتیجه، چیزی است که اکنون مشاهده می کنید.

با این حال من هنوز هم از اچ تی سی به عنوان یکی از بهترین گوشی های تاریخ در زمینه عکاسی و فیلمبرداری و حتی صفحه نمایش درخشان و فوق العاده یاد می کنم. این برند قدیمی از سال 2008 به طور جدی فعالیت خود را آغاز کرد و در این سال ها موفق به تولید مدل های ارزشمند و بسیار خوبی مثل HTC One (M8), HTC One X, HTC Desire 820s, HTC 10 و تعدادی دیگر از مدل های ماندگار شد.

اما جالب اینجاست که بیشترین مدل های ضعیف را هم همین شرکت تولید کرده است که یکی از بدترین و در واقع شکست خورده ترین این مدل ها چه از لحاظ ساختار و چه از لحاظ اقتصادی در سال 2013 مدل HTC First بود. مدلی که در ابتدا با پشتیبانی و معرفی مارک زاکربرگ در یک رویداد مطبوعاتی خریداران را برای حضور در صف خرید آماده کرد. چرا که قرار بود یک مدل متفاوت با رابط کاربری جدید و پیشرفته ارائه دهد که البته همین اتفاق هم افتاد.

HTC First اولین گوشی اندرویدی بود که به جای رابط کاربری همیشگیش یعنی HTC Sense از Facebook Home استفاده می کرد. مدلی انقلابی و متفاوت که یک ریسک کلان در فناوری به حساب می آید.

با اینکه دو مدل قبلی اچ تی سی یعنی HTC Salsa و HTC Status که در سال 2011 با لایه ای نرم افزاری از فیس بوک یکپارچه شده بودند و حتی یک دکمه اختصاصی اشتراک گذاری برای فیسبوک بر روی آنها تعبیه شده بود اما توسعه دهندگان قصد داشتند بیشتر از اینها با فیس بوک قاطی شوند. بنابراین دو سال بعد طی یک توافق قبلی با فیسبوک مدل First را با پردازنده اسنپدراگون دو هسته ای، 1 گیگابایت رم در کنار پشتیبانی از LTE و نمایشگر HD روانه بازار کردند. این مدل یک دکمه کاملا اختصاصی برای فیسبوک داشت که بر خلاف قبل به کل رابط کاربری را فیسبوکی کرده بود.

Facebook Home یک صفحه اصلی و یک صفحه قفل جذاب را برای کاربر به ارمغان آورد که با پیام ها و اتفاقات فیسبوکِ کاربر به طور کامل تعامل داشت. اما چه اتفاقی باعث می شد باطری 2000 میلی آمپر آن در کمتر از 8 ساعت نیاز به شارژ مجدد داشته باشد. یا اینکه دوربین قدرتمند آن عکس هایی با رنگ های مصنوعی آن هم بدون یک دکمه اختصاصیِ شاتر ثبت کند؟ حتی نمایشگر خوش رنگ آن با نور کم و انعکاس بالا این گوشی را بدنام کند و در بین پروژه های شکست خورده ی تولید موبایل در سال 2013 قرار دهد.

مشخص نیست که چرا نظارت کیفی در این حد پایین بود. با تمام اینها باز هم این گوشی از جانب بسیاری از منتقدین نظرات مثبتی دریافت کرد و عملکرد آن در برخی زمینه ها مورد تحسین قرار گرفت. اما چرا خریداران از ایده طراحان و ارتباط با شبکه اجتماعی فیسبوک حمایت نکردند واقعا یک سوال است. سوالی که پاسخ آن می تواند علت ریشه ای و فروش افتضاح این مدل را شرح دهد.

4. گوشی LG k8 V

گوشی LG k8 V یکی از مزخرف ترین مدل های ال جی

وقتی کلمه نوآوری در موبایل را می شنوم یاد ال جی میفتم. موبایلی که با نوآوری در ساختار دوربین و نمایشگر از بهترین ها بود. هر چند که با وجود چنین چیزهایی باز هم هیچوقت نتوانست به محبوبیت برندهایی مثل سامسونگ و حتی هووای دست پیدا کند. اگر هم، چنین چیزی اتفاق می افتاد کاملا زودگذر بود. البته نباید از این نکته مثبت چشم پوشی کرد که در سال 2013 ال جی موفق به کسب عنوان سومین سازنده ی بزرگ گوشی در دنیا شد. همچنین همواره یکی از پیشگامان تولید نمایشگرهای لمسی خازنی و OLED منعطف بوده است.

در حقیقت LG طرفداران خاص خود را داشت چرا که خدمات کاربری مناسب و بسیار ایده آلی را ارائه می داد که می توان در مدل های سری G و V چنین چیزی را به وضوح مشاهده کرد. اما این گوشی رفته رفته وارد فاز نزولی شد و سرنوشت بدی برایش رقم خورد.

شرکت ال جی در سال 2021 به فعالیت خود در زمینه تولید گوشی های موبایل پایان داد که برای بسیاری از کاربران یک اتفاق ناراحت کننده بود. اما این تنها راه جلوگیری از ضرر بیشتر برای شرکت بود چرا که این اواخر نه تنها قیمت محصولات خود را نسبت به قبل بالا برده بود، بلکه بروزرسانی های نرم افزاری را به ندرت دریافت می کرد.

همچنین مشکلات دیگری همچون شکستن ال سی دی و داغ شدن بیش از حد باطری و بدنه گوشی خریداران را شاکی کرده بود. مشکلاتی که بیشترین سر و صدای آنها در مدل LG k8 V شنیده می شد. این شرکت با چالش های زیادی روبرو شده بود و بهترین کار قطع فعالیت بود.

5. گوشی Samsung Galaxy Fold

گوشی Samsung Galaxy Fold گوشی به درد نخور و بد سامسونگ

شاید خیلی از افراد رویای داشتن یک گوشی جمع و جور و تاشو یا به قول معروف “توی جیب جاشو” را از قدیم داشته اند. به لطف پیشرفت های تکنولوژی این رویا به حقیقت پیوست و سامسونگ را می توان پیشگام نمایشگرهای خمیده دانست. چرا که این شرکت نسبت به سایر رقبا از چنین نمایشگرهایی استفاده کرده است. شرکت سامسونگ، استفاده از نمایشگرهای خمیده را در محصولات Edge خود باب کرد. اما اینکه آیا می توانست این خمیدگی را به نوعی با تا شدگی بدل کند و در این کار موفق ظاهر شود یک سوال بود.

بلاخره گلکسی فولد سامسونگ به عنوان اولین گوشی با صفحه منعطف وارد بازار جهانی شد. شاید تا قبل از آن هیچکس فکرش را هم نمی کرد که بتواند یک نمایشگر 7.3 اینچی را براحتی در جیب خود جای دهد. سامسونگ قبل از فروش انبوه این گوشی، آن را برای بررسی به کارشناسان داد و متاسفانه با اتفاقی عجیب روبرو شد. هنگام بررسی های به عمل آمده گزارشات زیادی مبنی بر خرابی نمایشگر و حتی شکستن یا ظاهر شدن خط در وسط صفحه نمایش به دست سامسونگ رسید.

اما این گزارشات به مشکل ورود ریزگرد و مقاوم نبودن گلکسی فولد در برابر آب و گرد و غبار هم اشاره داشتند. این باعث شد که کاربران ناخودآگاه به یاد اتفاقات گلکسی نوت 7 بیفتند. اکثر این گزارشات به محل اتصال دو نمایشگر یعنی لولای فاصله انداز آن اشاره داشتند که همین باعث شد سامسونگ درخواستی مبنی بر جمع آوری و بازگردانی فوری محصولات ارسال شده کند و این باعث تاخیر در عرضه این گوشی شد.

با اینکه پس از تاخیر در عرضه این گوشی، مشکلاتش برطرف شده و گلکسی فولد پس از چند ماه عرضه شد اما باز هم خریداران از ویژگی های منفی مثل ضخامت زیاد گوشی در حالت بسته و وزن سنگین 263 گرمی ابراز نارضایتی می کردند. این در حالی بود که با وجود رفع ظاهری مشکل ورود گرد و غبار، باز هم یکی از ایرادات جدی این گوشی مقاوم نبودن آن در برابر آب و گرد و غبار بود.

در نهایت با اینکه این گوشی مزایای زیادی مثل صفحه نمایش عالی و صدای زیاد اسپیکر را به همراه داشت اما به دلیل خرابی اولیه و قیمت بالای آن نتوانست نظر اکثر کاربران را به خود جلب کند. عدم اطمینان خریداران به عملکرد این گوشی تاشو در بلند مدت باعث شکست اقتصادی این موبایل شد و سامسونگ پس از مدتی تولید گلکسی فولد را قطع کرده و به کل آن را کنار گذاشت.

6. گوشی HTC EVO 3D

گوشی HTC EVO 3D با نمایشگر 3 بعدی

اگر تجربه کار با این گوشی را دارید پس خوب میدانید درباره چه مدل بی فایده ای و درباره چه تجربه ی بدی توضیح می دهیم. خیلی از افراد هم در دام تبلیغات HTC EVO 3D قبل از عرضه آن گیر افتادند یا مجذوب دوربین سه بعدی انقلابی آن شدند. راستش در دوران ورود این مدل، داشتن آن مثل چند گام جلوتر بودن از دنیای فناوری های موبایل بود. یک گوشی با دو دوربین که می توانستید بازی های 3 بعدی را با آن تجربه کنید و حتی فیلم های سه بعدی ببینید. این قضیه با قابلیت گرفتن عکس و ضبط فیلم سه بعدی در ظاهر جذاب تر هم می شد.

اما فیلم و عکس سه بعدی را در نمایشگر خود گوشی فقط می شد به صورت عادی مشاهده کرد و برای دیدن نتیجه ی سه بعدی آنها نیاز به یک مانیتور دارای چنین فناوری شدیدا احساس می شد. اما هزینه ای که برای خرید این مدل صرف می شد، فارغ از عملکرد معمولی گوشی مثل ریختن پول در جوی آب بود. چرا که هیجان پس از خرید، کم کم به یک تنهایی تبدیل شد و گوشی 3D اچ تی سی یک محصول منزوی بود که هیچ کس آن را درک نمی کرد و تعاملی در کار نبود.

نهایتاً حس جدید بودن و تازگی این گوشی یواش یواش از بین رفت و حالا زمانی بود که ارزش واقعی خود را نمایان کرد. جدای از چنین مسائلی این گوشی از هیچ لحاظی خوب نبود. باطری بسیار ضعیف که حتی 8 ساعت هم دوام نمی آورد. با وجود بهبود سیستم عامل اندروید، رابط کاربری HTC Sense قادر به پردازش عملیات به صورت روان و استاندارد نبود. یعنی چیپست دو هسته ای اسنپدراگون درگیر نسخه بهینه سازی نشده نرم افزاری این گوشی بود.

همچنین بدنه دستگاه کاملا میزبان خط و خش و بریدگی بود و پس از مدتی کوتاه از استفاده با این گوشی، ظاهر اولیه همانند یک موبایل کهنه و قدیمی کاربر را از خود متنفر می کرد. به طور کلی باید گفت این بدترین مدل از گوشی های اچ تی سی بود که در طی این سالها عرضه شد.

7. گوشی Motorola Citrus

گوشی Motorola Citrus از بدترین مدل های موتورولا

هیچوقت نفهمیدم که هدف موتورلا از ساخت این مدل، رسیدن به چه چیزی بود. از نظر من این یک افتضاح مطلق بود. چطور ممکن است یک گوشی هوشمند اندرویدی از پس ساده ترین کارهای روزانه هم بر نیاید. شاید به نظرتان عجیب بیاید اما واقعیت است. با دیدن Motorola Citrus در نگاه اول و در دست گرفتنش با خود می گفتید چه گوشی خوش دستی است. وزن مناسبی هم دارد. اما از همان لحظه روشن شدن متوجه عمق فاجعه می شدید.

اگر بخواهم در یک جمله همه ویژگی های منفی گوشی Motorola Citrus را بیان کنم. با قاطعیت می گویم این یک مدل بسیار کند و ضعیف بود. به طور معمول هنگامی که مخاطب می خواست پیامی بنویسد یا حتی صفحه کلید آن را برای گرفتن شماره باز کند می دید که پردازش مورد نظر آهسته صورت می گیرد و عقب می افتد. با اینکه تایپ هر حرف مدتی طول می کشید اما اینجا به کار می آمد. می توانستید یک جمله کامل را بنویسید و پس از 10 ثانیه جمله نمایان می شد. دیدنش خالی از لطف نبود. البته این مزاح است.

اصلا نمی توان گفت که ضعف مطلق سخت افزار باعث چنین مشکلاتی می شود یا نرم افزار بهینه نشده است. تجربه من از این گوشی به واسطه خرید یکی از دوستان من است. به یاد دارم هنگامی که گوشی زنگ می خورد باید مدتی صبر می کردم تا نام گیرنده تماس نمایان شود و درست قبل از جواب دادن، پایان تماس زده می شد. برای همین دوست من تصمیم گرفت به همان گوشی غیر اندرویدی و ساده ی خود بسنده کند.

یکی دیگر از مشکلات نرم افزاری Motorola Citrus به از کار افتادن همگام سازی اکانت با گوشی مربوط بود. برای استفاده از قابلیت های آنلاین گوشی باید یک اکانت جیمیل ساخته می شد. جدای از اینکه خود ساخت اکانت با گوشی پر از اخطارهای مختلف بود، پس از مدتی این همگام سازی متوقف می شد. حتی اگر هر روز به آن سر می زدید. در نهایت اگر بنا به شانستان نرم افزار ایده آل عمل می کرد، مشکلات قابل توجه دیگری آزارتان می داد. البته اگر در استفاده از باطری متوسط این محصول کمی در مصرف انرژی رعایت می کردید.

8. گوشی Nokia n-gage

گوشی Nokia n-gage از بدترین مدل های نوکیا

هر وقت که اسم نوکیا را می شنوم به یاد اصالت و قدرت میفتم. این فنلاندی باکیفیت برای من ده ها خاطره ساخته است. از مدل های N70 و N73 که از بهترین مدل های این برند بودند تا N900 با فیزیک جالب که می توانست شروعی برای قدرت نمایی دوباره نوکیا شود که البته اینچنین نشد.

نوکیا تا یک جایی خوب پیش رفت و حتی باید گفت بهترین مدل ها را تولید کرد، اما به دلایلی پیش بینی شده که از ضعف هایی مثل عدم بوروکراسی منظم و متمرکز، رقابت خارج از چهارچوب و درک نکردن ویژگی های مثبت نوآوری ها و همگام بودن، نشئت می گیرد. متاسفانه در سال 2014 از دور رقابت با سایر رقبا کناره گیری کرد یا شاید بهتر باشد بگوییم حذف شد.

به نوعی باید گفت نوکیا فقط تحولات تکنولوژیکی برند خود را قبول داشت و می خواست مسیر خود را برود، چون در زمان اوج قدرتش معمولا نوآوری های بی نظیری ارائه می کرد. هر چند که گاهاً این نوآوری ها با شکست مواجه می شد. یکی از این شکست ها نوکیا n-gage بود. دستگاهی که در سال 2003 عرضه شد و تلفیقی از موبایل و کنسول دستی بازی بود. مدلی خاص با ظاهر کاملا گیمینگ که با مجهز بودن به سیستم عامل سیمبین 6.1 در عمل آن چیزی نبود که از آن انتظار می رفت.

هدف نوکیا از تولید این گوشی دور کردن مخاطبان از کنسول گیم بوی بود که در این کار ناموفق عمل کرد که یکی از دلایل عدم موفقیت آن را می توان دکمه های روی گوشی دانست که اصلا برای بازی مناسب نبودند. این در حالی بود که ظاهر Nokia n-gage توسط کاربران مورد تمسخر قرار گرفت. این عدم موفقیت باعث بازتولید این گوشی در سال بعد شد که باز هم مورد توجه قرار نگرفت و یک شکست تجاری سخت را برای نوکیا رقم زد. شاید اگر سازندگان و نخبگان نوکیا تمرکز خود را بر روی دستگاهی فقط با قابلیت های موبایل می گذاشتند می توانستند موفق عمل کنند.

سایر گوشی های بدنام شرکت های معروف

گوشی ال جی G5

گوشی سامسونگ Continium

گوشی ال جی Optimus VU

گوشی سونی اکسپریا Play

گوشی نوکیا 5510

گوشی های موبایل قدیمی و جدید

در نهایت باید بدانید که شرکت های زیادی هستند که محصولات بی ارزش و افتضاح تولید کرده اند اما به دلیل اینکه چنین شرکت هایی در رقابت با کمپانی های بزرگ و معروف جایی برای رقابت ندارند ما از آنها عبور کردیم و به محصولاتی پرداختیم که انتظار زیادی از تولیدکنندگان آنان داشتیم. البته اگر بخواهیم به محصولات بد همه ی شرکت های سازنده به طور اختصاصی بپردازیم لیست مورد نظر خیلی طولانی خواهد شد. بنابراین به نمایندگان بد شرکت ها پرداختیم.

محصولاتی مثل نوت 7 سامسونگ یا آیفون 6 که خیلی ها برای حضورشان لحظه شماری می کردند و به طور کلی نمی توان گفت بدترین گوشی ها بوده اند اما در نوع خود و نسبت به سایر محصولات از ویژگی های بد بیشتری برخوردار بودند.

البته در این لیست باید به محصولات شیائومی هم نماینده ای را اختصاص می دادیم اما معمولا ایده ی انقلابی از شیائومی یا هووای ندیدیم که به واسطه ی یک تغییر جدی خرابکاری بزرگی را به وجود بیاورند و البته شاید به دلیل قدمت کمتر آنها نسبت به رقبایشان محصولات بد کمتری داشته باشند. در کل اگر شما تجربه کار با یک گوشی موبایل افتضاح را داشته اید برای ما نام آن را بنویسید تا در همین لیست از آن یاد کنیم. سپاس از همراهی شما با دیجیالیک.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

حسین
حسین هستم، علاقه مند به بازی های ویدیویی و دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات. رشته تحصیلیم مهندسی تکنولوژی سخت افزار هستش و دستی بر سخت افزار و الکترونیک هم دارم. بیشتر از 15 ساله که کار نویسندگی انجام میدم و الان هم عضو خانواده دیجیالیک هستم. من عاشق تولید محتوای اختصاصی و انحصاری هستم.

دیدگاهتان را بنویسید